Erasmus+ Kısa Dönem Doktora Staj Hareketliliği (2023, 2024 KA131) Başvuruları Başlamıştır

04.12.2023 tarihinde yayınlanan Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği (2023, 2024 KA131) ilanının Kısa Dönem Doktora Staj Hareketliliği (Enstitü ve TUS/DUS öğrencileri) başvuruları başlamıştır. Başvurular 08.01.2024 tarihinde sona erecektir.

Başvuru için gerekli belgeler aşağıda listelenmiştir. Ayrıntılı bilgi için ilan sayfası ve metnini inceleyiniz.

Enstitü Öğrencileri TUS/DUS Öğrencileri
Öğrenci Belgesi Öğrenci Belgesi (İlgili birimlerin dekanlıklarından alınan
TUS/DUS öğrencileri olduklarına dair e-imzalı EBYS evrağı)
Transkript TUS/DUS Sınav Sonuç Belgesi
Yabancı Dil Belgesi Yabancı Dil Belgesi
YETKİM Kaydı YETKİM Kaydı
Davet Yazısı (isteğe bağlı) Davet Yazısı (isteğe bağlı)

Kısa dönem hareketlilikler için dil sınavı düzenlenmeyeceğinden adayların geçerli bir dil belgesi ibraz etmeleri gerekmektedir.

İlan sayfası için tıklayınız.

İlan metni için tıklayınız.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

YETKİM kılavuzu için tıklayınız.

Kısa dönem doktora hareketliliği tanıtım videosu için tıklayınız.

Memnuniyet anketi için tıklayınız.

Başvuru ile ilgili teknik aksaklıkları bildirmek için tıklayınız.

SCÜ Erasmus+ Kısa Dönem Doktora Staj Hareketliliği (Enstitü Öğrencileri) (2023, 2024 KA131) ilanına başvurmak için tıklayınız.

SCÜ Erasmus+ Kısa Dönem Doktora Staj Hareketliliği (TUS/DUS Öğrencileri) (2023, 2024 KA131) ilanına başvurmak için tıklayınız.