For incoming mobilities, please click on the button.

Öğr. Gör. Murat ERCAN İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Kariyer Söyleşine Katıldı

Ofisimiz personeli Öğr. Gör. Murat ERCAN, Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Kariyer Söyleşisinde sunum yaptı. Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarından olan Öğr. Gör. Murat ERCAN’ın konuk olduğu programa İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programda öğrencilerin daha iyi ve kaliteli bir öğrencilik hayatı geçirmeleri, mezuniyet sonrasındaki iş olanakları ve Erasmus faaliyetlerinden nasıl faydalanacaklarından bahsedildi. Program konuğu Öğr. Gör. Murat ERCAN, yüksek lisans ve doktora imkanlarından bahsederek öğrencilerin yol haritası çizmesine katkıda bulundu.