ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ SONUÇLARI (2020 KA103)

İLAN ADI: ERASMUS+ ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ İLANI

İLAN ALT BAŞLIĞI: KA103 (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler) 2020 PROJESİ

İLAN PROJE NO: 2020-1-TR01-KA103-084077

İLAN TARİHİ: 13.10.2022

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Bu ilan STAJ ilanıdır ve 31 Mayıs 2023 tarihine kadar hareketliliğinizi tamamlayıp dönmeniz gerekmektedir. Öğrenim ilanı olmadığı için karşı kurumlarda ders alıp saydırmak gibi bir durum söz konusu değildir.

ÖNEMLİ TARİHLER

09.12.2022 – Değerlendirme Sonuçlarına İtiraz Dilekçesi Teslimi için Son Tarih

09.12.2022Katılım Beyannamesi ve Feragat Dilekçesi Teslimi için Son Tarih

02.01.2023 – Davet Mektubunun Teslimi için Son Tarih (Örnek)

31.05.2023 – Hareketliliğin tamamlanması gereken en geç tarih

FORMLAR & DİLEKÇELER

Tüm formlar elektronik olarak ağ sitemizden düzenlenmelidir.

Avrupa Komisyonunun almış olduğu “Kağıtsız Erasmus+” kararı gereği fiziksel olarak evrak teslim alınmamaktadır. Yalnızca dijital olarak hazırlanması mümkün olmayan evraklar fiziksel olarak teslim alınacaktır.

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü ile iletişim

Tüm sorularınızı aşağıda bağlantısı bulunan İLETİŞİM FORMU üzerinden sorabilirsiniz. Öğrenci Staj hareketliliği ile ilgili sorularınızı formdaki ilgili birimi seçerek ilgili personele yöneltebilirsiniz. Koordinatörlüğümüz ile iletişim bu form aracılığıyla kurulmalıdır. Koordinatörlüğümüzün e-posta adresine gönderilen iletiler dikkate alınmayacaktır.
Davet mektuplarınızı ve diğer taranmış belgeleri de yine bu form vasıtası ile ilgili personele gönderebilirsiniz.