Erasmus+ Öğrenci Oryantasyon Toplantısı ve Teams Kanalı Duyurusu

04.12.2023 ve 11.01.2024 tarihli Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği ile Erasmus+ Karma Yoğun Program (BIP) başlıklı ilanlara yapılan başvurular sonrası hak kazanan ve katılım beyanı veren öğrenciler Microsoft Teams kanalına eklenmiştir. Kurumsal e-posta adresi olmayan öğrencilerin e-posta adreslerini oluşturup Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. İlgili öğrencilere yönelik her türlü duyuru ve güncel bilgiler Teams kanallarından paylaşılacağından öğrencilerin duyuruları kaçırıp herhangi bir hak mağduriyetine uğramaması adına Teams kanalındaki duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Yukarıda bahsi geçen öğrenciler için yüz yüze oryantasyon toplantısı düzenlenecektir. İlgili öğrencilerin oryantasyon toplantısına katılmaları zorunludur. Toplantıda öğrencilerin yapması gereken işlemler hakkında bilgi verilecektir. Toplantıya katılmayan öğrencilere ilgili mevzuat uyarınca yaptırım uygulanır.

ÖĞRENCİ ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI

TARİH: 22.03. 2024
SAAT: 13.30
YER: 100. YIL (ESKİ) KÜLTÜR MERKEZİ (MERKEZİ AMFİ KARŞISI)