Erasmus+ Başvuruları Başlamıştır (Öğrenci & Personel)

ÖĞRENCİ STAJ HAREKETLİLİĞİ

Bu ilan STAJ ilanıdır ve 31 Mayıs 2023 tarihine kadar hareketliliğinizi tamamlayıp dönmeniz gerekmektedir. Öğrenim ilanı olmadığı için karşı kurumlarda ders alıp saydırmak gibi bir durum söz konusu değildir.

Anlaşmalı üniversitelerde 1 veya 2 dönemlik ders alıp SCÜ’de bu dersleri saydırmak isteyen öğrencilerimizin bu ilana BAŞVURMAMASI gerekir. Bu durumdaki öğrencilerin yılsonunda yayınlanacak olan ÖĞRENİM ilanına başvuru yapması gerekmektedir.

Başvurunuzu yaparken lütfen bu hususlara dikkat ediniz.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Erasmus+ KA103 (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler) Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

Başvurular 03.11.2022 – 20.11.2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Yabancı dil sınavı 26.11.2022 tarihinde yapılacaktır.

Ayrıntılar için ilan metnini inceleyiniz.

BAŞVURU GÜNCELLEME/İPTAL ADRESİ

PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Erasmus+ KA131 (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler) Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

Başvurular 03.11.2022 – 20.11.2022 tarihleri arasında alınacaktır. Ayrıntılar için lütfen ilan metnini inceleyiniz.

PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü Erasmus+ KA131 (AB Üye Ülkeleri ve Programla İlişkili Üçüncü Ülkeler) Personel Ders Verme Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

Başvurular 18.11.2022 – 04.12.2022 tarihleri arasında alınacaktır. Ayrıntılar için lütfen ilan metnini inceleyiniz.