Öğr.Gör Emre Seven'den Kültür Şoku ve Kültürlerarası Uyum semineri

SCÜ Erasmus Kurum Koordinatör Yrd. Öğr.Gör. Emre Seven, Macaristan'ın Kodolányi János Üniversitesi (KJU)'nin düzenlemiş olduğu 10.Uluslararası Hafta etkinliği kapsamında "Kültür Şoku ve Kültürlerarası Uyum" konulu online bir seminer verdi.  KJU Lisans ve Lisansüstü öğrencilerine yönelik düzenlenen seminer kapsamında, Kültür Şokunun sebepleri ve başarılı bir kültürlerarası adaptasyon için gerekli niteliklere değinen Öğr.Gör. Seven seminerin ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Beş gün boyunca devam eden etkinlik boyunca Öğr.Gör. Seven ile birlikte Almanya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Gürcistan, Japonya, Kazakistan, Litvanya, Rusya, Polonya, Romanya ve Portekiz'den toplam 40 eğitmen KJU öğrencilerine dersler verdiler.

Bu içerik 29 Nisan 2021 tarihinde oluşturuldu ve  64 defa incelendi