ERASMUS OFİSİ TARAFINDAN FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÇORBA İKRAMI

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde final sınavlarına çalışan öğrencilerimize çorba ikramı başlatıldı.  Kütüphanedeki öğrencileri ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, öğrencilere çorba ikramında bulundu. Erasmus Ofisi tarafından final haftası boyunca düzenlenen çorba ikramında Rektör Prof. Dr. Yıldız’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, Uluslararası İlişkiler Ofisi Prof. Dr. Ali AKSU, dekanlar, müdürler ve dekan yardımcıları eşlik etti. Çorba servisinin ardından Rektörümüz öğrencilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Öğrenciler ikramdan duydukları memnuniyeti ifade ederken Rektör Yıldız’a taleplerini de iletme fırsatı yakaladıklarını söylediler. Zorlu final haftası boyunca öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla görevliler ders çalışan öğrencilere sıcak çorba servisi yapacak.

Bu içerik 10 Ocak 2022 tarihinde oluşturuldu ve  75 defa incelendi