Erasmus Hareketliliğinden Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Erasmus programından hak kazanan öğrencilerimizin sonraki aşamaları şu şekilde olmalıdır:

Öğrenim Hareketliliği icin:

1. Sitemizden ikili anlaşmalar kısmı incelenerek bölümüze uygun kurumu bulmalısınız.
  2. Belirleme aşamasından sonra, birim/bölüm koordinatörünüz ile irtibata gecerek seciminizi belirtiniz. Nominasyon işlemi bölüm koordinatörünüz ile yapılabilecektir. Bu aşamada bölüm koordinatörleri ofis ile irtibatta olacaktır.
  3. Nominasyon yapıldıktan ve karşı kurumdan davet mektubu aldıktan sonra "Learning Agreement" Belgesi doldurulmalıdır. Bu belgeye sitemizde Öğrenci sekmesi altında yeren alan Belgeler kısmından ulaşabilirsiniz.
  4. Learning Agreement belgesi Bölüm koordinatörünüz ile birlikte yapılmalıdır. Derslerin karşı kurumdaki denklikleri bölüm tarafından belirlenir. Ofis bu konuya müdahil olamaz.
  5. Learning Agreement belgesi de doldurulduktan sonra hibe sözleşmesi ve diğer belgeler icin ofis ile irtibata geciniz.

Staj Hareketliliği icin:

1. KA103 ülekerinde yer alan kamu ya da özel statüdeki herhangi bir kurum (Bölümünüzle ilgili ya da bilişim sektöründen bir kurum olmalı) ile irtibata gecerek davet mektubu almalısınız.
  2. Daha sonra sitemizde "Öğrenci" sekmesi altında yeren alan "Belgeler" kısmından indirebildiğiniz "staj-Learning-Agreement-For-Traineeships" belgesini doldurmalısınız.
  3. Bu belge oldurulduktan ve karşı kurum tarafından imzalandıktan sonra diğer işlemler icin ofis ile irtibata gecebilirsiniz.

YEDEK listede yer alan öğrencilerin yapması gereken bir husus yoktur. Kendilerine sıra gelmesi durumunda irtibata gecilecektir.

Bu içerik 05 Mayıs 2021 tarihinde oluşturuldu ve  1186 defa incelendi