4-20 Ekim KA 107 Giden Öğrenci Öğrenim ve Staj Başvuru Sonuçları

Öğrenim ve Staj Başvuru Sonuçları

4-20 Ekim KA 107 Giden Öğrenci Öğrenim ve Staj Başvuru Sonuçları

Hak Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihler içerisinde gerekli iş ve işlemleri tamamlamakla yükümlüdür.

03.12.2021 – Hareketliliğe hak kazanan öğrencinin davet mektubunu ofise teslim etmesi için son tarih (Belirtilen tarihe kadar davet mektubu teslim edilmediği takdirde aday öğrenci hakkını kaybedecek ve yedeklere hak tanınacaktır.)

31.07.2021– Hareketliliğin tamamlanması gereken en geç tarih

Bu içerik 26 Ekim 2021 tarihinde oluşturuldu ve  1053 defa incelendi