34 Personel Yurt Dışına Gidecek

İrade Gazetesinden Fatih TABUR'un haberi : http://www.sivasirade.com/haber/34-personel-yurt-disina-gidecek-30559.html

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi´nde akademik ve idari personel hareketliliği kapsamında 34 personel Avrupa ülkelerine gidecek.

Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanlığı tarafından akademik ve idari personel hareketliliği kapsamında KA103 başvuruları devam ediyor.

22 Haziran 2020 tarihinde başlayan ve 7 Temmuz 2020 tarihinde son bulacak olan başvurular sonucunda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi´nde 34 personel, Avrupa ülkelerine gitme fırsatına sahip olacak.

Uluslararasılaşma politikası çerçevesinde tüm tedbir ve önlemleri almak suretiyle alınan tedbirler çerçevesinde yurt dışına personel ve öğrenci göndermeye devam edildiğini belirten Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, “Bu hareketlilik başvurumuz ile 34 personelimizi göndereceğiz. Bu hareketliliğin arkasından KA 107 Avrupa ülkeleri dışı ülkelere müracaatlarımız başlayacaktır. O başvurular çerçevesinde de yaklaşık 36 akademik ve idari personelimizi yurt dışına göndereceğiz.” dedi.

Bu içerik 03 Temmuz 2020 tarihinde oluşturuldu ve  119 defa incelendi