2019, 2020 ve TÜRKİYE KONSORSİYUMU PROJELERİ ERASMUS+ PROGRAM ÜLKELERİ (KA103) ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ HAK KAZANANLARIN DİKKATİNE

KA103 2019 ve 2020 ilanından (https://erasmus.cumhuriyet.edu.tr/tr/2019-donemi-ka103-ogrenim-staj-hareketliligi-sonuclari) hak kazanan hak kazanan öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

• Daha önce ofis ile irtibata geçip geçmemesine bakılmaksızın tüm öğrencilerin 26 Şubat 2021 tarihine kadar Erasmus+ hareketliliğinden faydalanıp faydalanmayacağını ofisimize iletmesi gerekmektedir. Bu kapsamda sitemizde Öğrenci/Belgeler kısmında yer alan katılım ya da feragat beyannamesi belgeleri kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar irtibata geçmemiş öğrenciler hakkından feragat etmiş varsayılacaktır.
  • Staj hareketliliğinden faydalanacağını beyan eden öğrencilerin hareketliliği tamamlaması için son tarih 31 Aralık 2021’dir.
  • Öğrenim hareketliliğinden faydalanacağını beyan eden öğrencilerin nominasyon işlemlerini tamamlaması için son tarih 30 Haziran 2021’dir. Nominasyon tarihleri her üniversitede farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle gidilecek olan kurumun nominasyon tarihleri takip edilmeli, ve o göre işlem yapılmadır. Bu konunun takibi tamamen öğrencinin sorumluğundadır.
Bu içerik 16 Şubat 2021 tarihinde oluşturuldu ve  1390 defa incelendi